Roken en De Warren

18 augustus 2016

Aan alle leden, supporters,

Nogmaals willen wij onder de aandacht brengen dat het bestuur heeft besloten om het roken op de Warren te versoberen. Reeds eerder hebben we gecommuniceerd dat er NIET meer gerookt mag worden op het bordes en op de tribune.
Daarnaast geldt voor de voetballers onder ons dat je niet rookt wanneer je klaar bent met voetballen en nog rondloopt in je clubkleding (of in de rust). Op korte termijn komt er een rookput waar je kunt roken. Dat geldt dus ook voor de doordeweekse avonden. Het is even wennen dat klopt maar goed we zijn volwassen dus dat moet lukken. Daarnaast vragen we jullie om mee te werken zodat er niet elke keer discussies benodigd zijn.

Heel hartelijk dank.
Bestuur VVH