Het Regtien MO11 Voetbaltoernooi

17 oktober 2016

Woensdagmiddag 19 oktober zal van 14.00 -17.00 uur het eerste Regtien MO11 Voetbaltoernooi bij ons op het sportpark plaatsvinden. In 2 poules van 4 teams uit Groningen en Friesland zullen 64 meiden (geboren in 2005 of later) met plezier en sportiviteit strijden om de eer en de grote beker. Dit toernooi wordt gesponsord door Regtien Administratie & Advies, De Bruyn Huidpraktijk en Albert Heijn Hardegarijp. U bent van harte uitgenodigd om de twee MO11-teams van de V.V.H. aan te moedigen en vele leuke attractieve voetbalwedstrijden van enthousiaste meiden onder 11 jaar te bekijken.

De poule-indeling ziet er als volgt uit:

Poule A                                              Poule B

1. L.A.C. Frisia                                      5. V.V. Hardegarijp 1
  2. Be Quick Dokkum                           6. S.C. Leovardia
  3. V.V. Hardegarijp 2                            7. S.V. Marum
  4. V.C. Trynwâlden                               8. S.C. Stiens

De eerste wedstrijd start om 14.00 uur en na 15 wedstrijden zal de finale om 16.30 uur plaatsvinden.

Met sportieve groet,

De organisatie