V.V.H. MO11-1 te sterk voor Be Quick MO11-1

17 oktober 2016

We moesten vandaag een wedstrijd tegen be quik. het was een spannende wedstrijd . We hebben 4-2 gewonnen . We gingen telkens naar het doel. En toen scoorde hester . Stonden we 1-0 voor . De tegenstander probeerde naar ons doel te komen . Het lukte soms maar dagmar norah julisa hadden ze altijd weg geschoten. Toen scoorde heleen en abigail ook nog en stonden we 3-0 voor! Tweede helft dat was ook spannend. De tegenstander ging eindelijk een keer naar het doel. Toen had een meisje gescoord. Maar mara scoorde daarna weer voor ons.
En toen stond het 4-1 toen even later ging het meisje weer naar het doel
Toen was het 4-2 paar minuten later ging de schijdsrechter fluiten.  Toen waren de penolties .
Hester schoot mooi . Het was een spannende wedstrijd .

Groetjes kirsten.