Alle aanvallers van MO11-1 scoren tegen Buitenpost en de verdedigers plus de keeper houden de 0!

03 maart 2017

Woensdag 1 maart – V.V. Hardegarijp MO11-1 tegen Buitenpost MO11-1

Na de warming-up begon de wedstrijd. De eerste helft hadden we geen wissels, we speelden 8 tegen 8. En in het begin ging het minder goed. We hadden wel veel kansen maar we scoorden niet. Toch scoorde Kim de eerste goal nog in de eerste helft en waren we heel blij. Toen was het rust. Na de rust gingen we 7 tegen 7 spelen. En toen gingen we scoren, ook Buitenpost met een eigen goal!!! Het werd 11-0. Bijna iedereen heeft gescoord! Het was een leuke wedstrijd.

Groetjes Hester