MO11-1 wint belangrijke uitwedstrijd tegen Trynwâlden

13 maart 2017

Hoi iedereen zaterdag was het een mooie wedstrijd. We moesten tegen Trynwalden het ging heel goed. Toen waren wij in de aanval en toen schoot Hester bam de bal zat er in en iedereen was blij toen stond het 1-0 voor ons. Toen had Trynwalden nog een kans en toen hadden wij nog veel kansen en toen schoot Mara hem er in. Toen stond het 2-0. Toen was het rust. Toen heeft Joost nog wat gezegd en toen gingen we voor de winst. Het was nog heel spannend want Trynwalden kon zo 2 goals maken maar natuurlijk komen ze niet door de verdediging want die wisten wat ze moesten doen. Dus ze kwamen er niet langs en het bleef 2-0. Toen hoorde we het eindsignaal iedereen was blij en nu staan we bovenaan. De penalties gingen goed maar niet iedereen heeft gescoord maar dat maakt niks uit want we hebben gewonnen. Toen douchen en naar huis met een verdiende overwinning.

Liefs Norah