Jumbo Bergum
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Nieuws

MO11-1 gaat strijdend ten onder tegen S.V. Marum MO11-1

03 april 2017

Zaterdag 1 april 2017

 

Vanmorgen 9 uur begonnen we met een spannende wedstrijd tegen SV Marum.

We speelden met Julisa, Abigail, Kim, Dagmar, Norah, Meave, Tara, Hester en ik.

Marum had aftrap. Na het fluitsignaal begon iedereen super goed. We hadden vaak de bal. Marum heeft de bal en schiet de bal over de achterlijn, en wij hadden een corner. Kim nam de corner en schoot de bal bij de 2e paal. We hadden dus een goede kans om te scoren. Helaas schoot geen van ons de bal in de goal. Marum had ook een paar kansen, maar Tara (keeper) hield ze allemaal met gemak tegen, waardoor zij mocht uittrappen.

De 1e helft was afgelopen.

Joost (coach) gaf ons in de rust goed advies.

De 2e helft was begonnen. Beide teams begonnen weer super fel. Het was vrij snel in de 2e helft dat Marum helaas een doelpunt scoorde. Het was een onhoudbare bal voor Tara, want de bal ging met een boog over Tara heen. Daarna vochten we net zo hard terug, tot dat Hester haar arm werd omgedraaid door één van de tegenstanders Ik zelf had 2 kansen maar scoorde ze helaas niet. Daarna kregen we een corner en ik moest hem nemen. De eerste kans schoot ik naast de bal, maar gelukkig ging de 2e wel goed. Even daarna scoorde Marum bijna weer, maar onze keeper en verdedigers waren beter dan hun, en maakten een geweldige actie om de bal de goal niet in te krijgen. We waren super goed aan het voetballen, maar helaas werd Norah geraakt op haar enkel. Vlak daar na was het eindsignaal.

Helaas hebben we verloren van SV Marum.

Maar super goed gespeeld meiden van MO11-1.

Groetjes Mara Lijzenga

Hoofdsponsor

Co-sponsoren

ABS Steigerbouw B.V.Albert Heijn HardegarijpNotariskantoor BrounsJansma WonenDe Jager Auto’sFysiotherapie LeeuwardenHypotheekvisieKompas Vlaggen en MastenMakelaarskantoor R. Wijmenga B.V.Marcom GlasMentor SchilderwerkenMuta Sport B.V.Pax B.V.PMDZRabobank DrachtenSlagman GerechtsdeurwaardersSlagman Volders NotarissenAutorijschool Van BuurenVan der Sluis, Van der Zee &  KalmijnVOS CateringJumbo Burgum-WolvegaDuinstra MakelaarsSDB Design
Bekijk alle sponsoren