Jumbo Bergum
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Nieuws

MO11-1 wint zomeravondwedstrijd in Twijzelerheide: 6-1

26 mei 2017

24 mei 2017

 

Het was mooi weer om te voetballen. Wij moesten tegen VVT spelen.

 

De eerste helft was het een beetje oppassen want soms gingen de verdedigers iets te ver naar voren en moesten ze snel naar achter maar gelukkig ging het wel goed. Mara gaf een assist aan Hester waardoor Hester heeft gescoord. En de tweede assist gaf Abi waardoor Hester weer kon scoren. Toen stond het 0-2 voor Hardegarijp. Even later kon Hester weer scoren door een assist van Abi en even later gaf Mara ook een assist. Toen de scheids bijna floot was de stand 0-4 voor Hardegarijp.
De scheids floot, het was pauze en we gingen wat drinken. Joost had ons verteld wat we moesten doen en laten zien wie waar stond.

 

De tweede helft had Dagmar een beetje pijn aan haar voet en moest ik mid mid spelen. Ik probeerde te scoren maar dat lukte niet. Op een geven moment kregen we een tegengoal en stond het 1-4, maar na veel passen en proberen lukte het ons nog twee keer te scoren en het stond 1-6 voor ons. Toen floot de scheids en hadden we gewonnen. We konden weer tevreden naar huis. Ik vond dat iedereen het goed heeft gedaan.

 

Groetjes, Julisa

 

Hoofdsponsor

Co-sponsoren

ABS Steigerbouw B.V.Albert Heijn HardegarijpNotariskantoor BrounsJansma WonenDe Jager Auto’sFysiotherapie LeeuwardenHypotheekvisieKompas Vlaggen en MastenMakelaarskantoor R. Wijmenga B.V.Marcom GlasMentor SchilderwerkenMuta Sport B.V.Pax B.V.PMDZRabobank DrachtenSlagman GerechtsdeurwaardersSlagman Volders NotarissenAutorijschool Van BuurenVan der Sluis, Van der Zee &  KalmijnVOS CateringJumbo Burgum-WolvegaDuinstra MakelaarsSDB Design
Bekijk alle sponsoren