MO11-1 eindigt met een ware thriller tegen de kampioen uit Marum; 2-2

29 mei 2017

Marum-Hardegarijp MO-11-1

Zaterdag gingen we met zijn allen naar Marum. Iedereen was mooi op tijd. Het weer was heel warm. We gingen naar de box en we gingen ons aankleden. Joost vertelde de opstelling. Toen gingen we naar het veld. De scheids floot, de wedstrijd ging beginnen. Er waren veel grote meisjes bij. Marum scoorde als eerste, al heel snel. Daarna hadden wij aftrap. We hadden ook nog een extra drinkpauze. Daarna scoorde Marum weer. Maaaaaar…. Toen scoorde ABIGAIL!!! Iedereen moest juichen! Marum had aftrap en toen hadden we pauze. De tweede helft was heel spannend. Marum was soms best gemeen want ze knepen en gingen schoppen. Dat was niet leuk. Wij speelden heel goed de tweede helft. Iedereen had last van de warmte behalve Norah. We moesten goed drinken. Abigail scoorde weer toen was vlak daarna de wedstrijd afgelopen. Marum was kampioen geworden, er was groot feest. We reden terug naar de kantine en daar gingen we vieren dat we tweede zijn geworden. We hebben patat gegeten. Joost heeft nog wat verteld.

Groetjes Kim