Jumbo Bergum
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Nieuws

Teamfoto’s

21 september 2017

Op zaterdag 23 en 30 september zullen de teamfoto’s weer gemaakt worden.

Jan Kamminga zal een half uur voor de wedstrijd van elk thuis spelende team op veld 3 klaar staan om de foto te maken. (‘achter’ het doelen terras)

Kom dus voor de warming up met uw team naar veld 3. Uiteraard in het wedstrijd tenue en ook geblesseerde spelers even uitnodigen.

Mochten er spelers ontbreken dan zal er toch een foto gemaakt worden, in overleg met Jan kan dan op een later moment nog een foto van het dan wel complete team gemaakt worden.

Met de leiders van de senioren teams (M/V) zullen afspraken gemaakt worden voor het geschikte moment om de foto te maken. Voor zover mogelijk wel op eerder genoemde datum.

 

Hoofdsponsor

Co-sponsoren

ABS Steigerbouw B.V.Albert Heijn HardegarijpNotariskantoor BrounsJansma WonenDe Jager Auto’sFysiotherapie LeeuwardenHypotheekvisieKompas Vlaggen en MastenMakelaarskantoor R. Wijmenga B.V.Marcom GlasMentor SchilderwerkenMuta Sport B.V.Pax B.V.PMDZRabobank DrachtenSlagman GerechtsdeurwaardersSlagman Volders NotarissenAutorijschool Van BuurenVan der Sluis, Van der Zee &  KalmijnVOS CateringJumbo Burgum-WolvegaDuinstra MakelaarsSDB Design
Bekijk alle sponsoren