Teamfoto’s

21 september 2017

Op zaterdag 23 en 30 september zullen de teamfoto’s weer gemaakt worden.

Jan Kamminga zal een half uur voor de wedstrijd van elk thuis spelende team op veld 3 klaar staan om de foto te maken. (‘achter’ het doelen terras)

Kom dus voor de warming up met uw team naar veld 3. Uiteraard in het wedstrijd tenue en ook geblesseerde spelers even uitnodigen.

Mochten er spelers ontbreken dan zal er toch een foto gemaakt worden, in overleg met Jan kan dan op een later moment nog een foto van het dan wel complete team gemaakt worden.

Met de leiders van de senioren teams (M/V) zullen afspraken gemaakt worden voor het geschikte moment om de foto te maken. Voor zover mogelijk wel op eerder genoemde datum.