MO11-1 wint doelpuntenfestijn van BeQuick Mo11-2

26 september 2017

V.V. Hardegarijp MO11-1 – BeQuick Dokkum MO11-2 uitslag 15-2

We moesten zaterdag 23 september om 10.15 tegen be Quick dokkum spelen. Net na het start signaal scoorde ik het 1e doelpunt (1-0). Norah scoorde het 2de en 3de doelpunt(3-0). En kim trapte de 4de er even in(4-0). Maar toen werd het even spannend want Be Quick maakte er 4-1 van. Kim veranderde dat even en maakte er 5-1 van. En toen maakte onze nieuwe topper isis ook nog eens een doelpunt! Toen was het rust en kregen we goed advies van Jasper (coach). Toen de wedstrijd alweer van start was en de meeste ouders er nog niet eens bij waren, scoorde ik er 2 achter mekaar(8-1). Kim scoorde 9-1 en toen scoorde dokkum 9-2. 10-2: kim. 11-2 :norah. 12-2:mara. En toen scoorde anna(13-2). En de laatste 2 scoorde ik (15-2).

Het was een top wedstrijd meiden👍
En veel beterschap isis met je pols🤒

Groetjes mara