Jumbo Bergum
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Nieuws

MO13 komt net te kort in Harkema

15 oktober 2017

Zaterdag 30 september Harkemase Boys – V. V. Hardegarijp.

Het was goed weer om te voetballen. We moesten verzamelen bij de Warren.

Toen iedereen er was, gingen we vertrekken. We gingen ons snel omkleden en daarna vertelde Kars in welke positie we stonden.

Toen  gingen we naar het veld en deden de warming-up . De voetbalwedstrijd begon, we begonnen goed. We pasten goed over en stonden goed vrij. Uiteindelijk scoorde Kirsten.  Het stond 0-1 voor ons. Een tijdje later scoorde de tegenpartij, dat was wel jammer. Maar toen kwam er een goal die ik niet had verwacht. Abi kreeg een pas van Kirsten of Hester (nou dat weet ik niet meer precies) maar goed, ze kreeg toen een pas en kon schieten. Ze schoot; ik dacht dat het mis was maar het was raak. De stand was 1-2 voor ons. Daarna was het rust.

Kars zei dat hij zo blij was, omdat we als een team speelden en elkaar goed hielpen. Een tijdje later begon de tweede helft. Dat ging minder goed. De tegenpartij had al een paar keer gescoord met harde schoten. Maar op een gegeven moment had Hester gescoord en stond het 4-3. Maar daarna scoorde de tegenpartij weer en was het afgelopen. Helaas hebben we verloren met 5-3, maar ik vond dat we allemaal goed gespeeld hebben en goed ons best hebben gedaan.

Groetjes, Julisa

Hoofdsponsor

Co-sponsoren

ABS Steigerbouw B.V.Albert Heijn HardegarijpNotariskantoor BrounsJansma WonenDe Jager Auto’sFysiotherapie LeeuwardenHypotheekvisieKompas Vlaggen en MastenMakelaarskantoor R. Wijmenga B.V.Marcom GlasMentor SchilderwerkenMuta Sport B.V.Pax B.V.PMDZRabobank DrachtenSlagman GerechtsdeurwaardersSlagman Volders NotarissenAutorijschool Van BuurenVan der Sluis, Van der Zee &  KalmijnVOS CateringJumbo Burgum-WolvegaDuinstra MakelaarsSDB Design
Bekijk alle sponsoren