Jumbo Bergum
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Nieuws

Hoofdtrainer 2018 – 2019

20 december 2017

Het bestuur heeft overeenstemming bereikt met Oane Westra als nieuwe hoofdtrainer voor komend seizoen. Westra had te kennen gegeven na een lange maar mooie periode bij W.T.O.C. toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Deze heeft hij nu gevonden in V.V. Hardegarijp.

 

De gesprekken tussen TC, bestuur, spelers en Westra verliepen voor beide kanten dermate prettig en constructief dat het niet lang duurde om tot een gezamenlijk besluit te komen.

 

Westra moest al vroeg zijn voetbalcarrière beëindigen wegens enkelproblemen. Rond zijn 23’ste moest hij stoppen als eerste elftalspeler bij Broekster Boys. Hij heeft de ALO afgerond alsmede TC 2 en is werkzaam als leraar lichamelijk opvoeding aan de RSG te Harlingen. Zijn trainersloopbaan begon bij zijn eerste club waar hij voetbalde, Ropta Boys. Na twee seizoenen als hoofdtrainer naar Wykels Hallum om daarna twee jaar plaats te nemen in de TC van Broekster Boys. De laatste 4 jaar dus als hooftrainer bij WTOC. Oane woont in Giekerk met zijn vrouw en 8 maanden oude dochtertje.

 

Wij zijn zeer verheugd op de samenwerking.

 

Bestuur VV Hardegarijp

Hoofdsponsor

Co-sponsoren

ABS Steigerbouw B.V.Albert Heijn HardegarijpNotariskantoor BrounsJansma WonenDe Jager Auto’sFysiotherapie LeeuwardenHypotheekvisieKompas Vlaggen en MastenMakelaarskantoor R. Wijmenga B.V.Marcom GlasMentor SchilderwerkenMuta Sport B.V.Pax B.V.PMDZRabobank DrachtenSlagman GerechtsdeurwaardersSlagman Volders NotarissenAutorijschool Van BuurenVan der Sluis, Van der Zee &  KalmijnVOS CateringJumbo Burgum-WolvegaDuinstra MakelaarsSDB Design
Bekijk alle sponsoren