Jumbo Bergum
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Nieuws

Alpe d’HuZes

24 december 2017

Marc v/d Meulen, speler uit de JO15-1, gaat op 7 juni 2018 samen met zijn vader de Alpe d’HuZes fietsen. Dit in samenwerking met de 6 locaties van het Singelland. Elke locatie heeft een leerling uitgekozen om deel te nemen. Iedereen die aan de Alpe d’HuZes meedoet heeft zijn eigen motivatie.
Marc zijn reden om te fietsen is zijn oma die hij in 2014 heeft verloren aan borstkanker. Een ingrijpende gebeurtenis die veel indruk heeft gemaakt op de toen negenjarige Marc.
Dus toen Marc deze kans kreeg heeft hij gelijk gezegd “Dat WIL ik doen voor oma” Wij zijn daarom al gezin super trots op hem. Nu is de bedoeling om zoveel mogelijk geld ( sponsoring) op te halen.
Zou u Marc en zijn vader willen sponsoren? Dat kan via http// deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl . Marc van der Meulen e/o Catrinus van der Meulen.
Daarnaast staat er een collectebus in de kantine waar u ook een donatie in kan doen.

Bij voorbaat dank voor uw bijdrage.

Vriendelijke groet,

Fam van der Meulen

Hoofdsponsor

Co-sponsoren

ABS Steigerbouw B.V.Albert Heijn HardegarijpNotariskantoor BrounsJansma WonenDe Jager Auto’sFysiotherapie LeeuwardenHypotheekvisieKompas Vlaggen en MastenMakelaarskantoor R. Wijmenga B.V.Marcom GlasMentor SchilderwerkenMuta Sport B.V.Pax B.V.PMDZRabobank DrachtenSlagman GerechtsdeurwaardersSlagman Volders NotarissenAutorijschool Van BuurenVan der Sluis, Van der Zee &  KalmijnVOS CateringJumbo Burgum-WolvegaDuinstra MakelaarsSDB Design
Bekijk alle sponsoren