Jumbo Bergum
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Nieuws

In memoriam

23 maart 2018

IN MEMORIAM

Begin deze week bereikte ons het droevige bericht dat onze voormalige speler en Club van 100 lid Jelle Bultsma op 50 jarige leeftijd is overleden.

Jelle is halverwege de jaren 70 als pupil bij de VV Hardegarijp begonnen. Als jeugdspeler was hij ieder jaar vertegenwoordigd bij de Friese Jeugdselectie. Vanaf de B-jeugd heeft Jelle uitstapjes gemaakt naar FVC en daarna Broekster Boys dat destijds in de hoofdklasse actief was.

Eind jaren 80 keerde Jelle terug naar de VV Hardegarijp waar hij tot halverwege de jaren 90 als aanvoerder in het eerste elftal speelde. Hij ontpopte zich in deze periode tot een dynamische middenvelder met een vlammend hard schot en een prachtige vrije trap.

Na nog een aantal jaren in de lagere senioren elftallen te hebben gespeeld werd hij een fervent supporter van de VV Hardegarijp en jeugdtrainer. Als vrijwilliger heeft hij zich onder meer beziggehouden met het vervaardigen van het clubblad De Voltreffer.

We zullen zijn aanwezigheid en positief kritische analyses van de wedstrijd missen in de kantine.

 

 

 

 

Hoofdsponsor

Co-sponsoren

ABS Steigerbouw B.V.Albert Heijn HardegarijpNotariskantoor BrounsJansma WonenDe Jager Auto’sFysiotherapie LeeuwardenHypotheekvisieKompas Vlaggen en MastenMakelaarskantoor R. Wijmenga B.V.Marcom GlasMentor SchilderwerkenMuta Sport B.V.Pax B.V.PMDZRabobank DrachtenSlagman GerechtsdeurwaardersSlagman Volders NotarissenAutorijschool Van BuurenVan der Sluis, Van der Zee &  KalmijnVOS CateringJumbo Burgum-WolvegaDuinstra MakelaarsSDB Design
Bekijk alle sponsoren