Jumbo Bergum
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Nieuws

Pupil van de Week bij Vrouwen 1

26 maart 2018

Aan de pupil van de week heeft het vandaag niet gelegen, want Vera was in top vorm! Vera speelt bij MO11-2 en herken je aan het shirt met nr. 9 er op. In dat shirt boekt ze namelijk al haar successen!
In het begin vond ze het wel een beetje spannend, maar zodra ze het veld op kwam waren de zenuwen verdwenen. Ze had die ochtend al een wedstrijd gespeeld maar dat was niet te zien. Ze heeft de warming-up meegedaan en daarna geholpen met de warming-up van de keeper, de perfecte taak voor een echte spits. Ze heeft onze keeper dan ook alle hoeken van het goal laten zien! Na lang afronden was het tijd voor de tos, die met een beetje hulp van de scheidsrechter perfect werd uitgevoerd. Toen kwam het leukste van de middag: de aftrap. Het fluitsignaal klonk over het veld en ze dribbelde recht op haar doel af. Niemand kon haar stoppen, en ze scoorde! Later op de bank kregen we nog aanwijzingen voor goede trucs en schijnbewegingen, heel erg handig. Uiteraard mocht Vera een patatje halen in de kantine en kreeg ze haar wel verdiende beker🏆 bedankt voor deze leuke dag Vera!

Hoofdsponsor

Co-sponsoren

ABS Steigerbouw B.V.Albert Heijn HardegarijpNotariskantoor BrounsJansma WonenDe Jager Auto’sFysiotherapie LeeuwardenHypotheekvisieKompas Vlaggen en MastenMakelaarskantoor R. Wijmenga B.V.Marcom GlasMentor SchilderwerkenMuta Sport B.V.Pax B.V.PMDZRabobank DrachtenSlagman GerechtsdeurwaardersSlagman Volders NotarissenAutorijschool Van BuurenVan der Sluis, Van der Zee &  KalmijnVOS CateringJumbo Burgum-WolvegaDuinstra MakelaarsSDB Design
Bekijk alle sponsoren