Jumbo Bergum
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Nieuws

MO13 doet zich zelf te kort met een slechte start van de 2de seizoenshelft

28 maart 2018

Frisia M013-2 – V.V. Hardegarijp MO13-1, uitslag 7-2

We mochten eindelijk weer spelen, onze eerste wedstrijd na de winterstop, het was een uitwedstrijd. Marije was haar sokken vergeten, maar gelukkig had Mara reserve sokken meegenomen. We waren met Dagmar, Marije, Heleen, Mara, Tara, Kirsten, Maaike en ik. We begonnen met de warming up en daarna over passen. Toen begonnen we. Het begon niet zo goed, ze scoorden gelijk 1-0. Voor Maaike was het de eerste keer voorin en dat deed ze goed. Frisia scoorde nog een keer, toen scoorde Marije met een prachtige goal, maar Frisia scoorde nog heel vaak.

Pauze.

We hadden nog wel kansen maar die zaten niet. Tara had wel veel mooie reddingen. Mara deed ook mee en deed het ook heel goed. Ik scoorde nog met een afstandsschot, maar we verloren dik met 7-2 en dat had niet gehoeven.

 

Volgende week beter!

Groetjes Hester

Hoofdsponsor

Co-sponsoren

ABS Steigerbouw B.V.Albert Heijn HardegarijpNotariskantoor BrounsJansma WonenDe Jager Auto’sFysiotherapie LeeuwardenHypotheekvisieKompas Vlaggen en MastenMakelaarskantoor R. Wijmenga B.V.Marcom GlasMentor SchilderwerkenMuta Sport B.V.Pax B.V.PMDZRabobank DrachtenSlagman GerechtsdeurwaardersSlagman Volders NotarissenAutorijschool Van BuurenVan der Sluis, Van der Zee &  KalmijnVOS CateringJumbo Burgum-WolvegaDuinstra MakelaarsSDB Design
Bekijk alle sponsoren