Jumbo Bergum
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Nieuws

Voetballers, graag aandacht voor het volgende

19 april 2018

Het is zeer warm weer en ons lichaam is er nog niet aan gewend! Dus neem deze adviezen mee in je aanloop naar de training.

Begin nu al met extra water te drinken en eventueel nu al een soepje nemen voor de nodige zouten o.a. natrium en magnesium. Zorg  dat je voor de training een lichte maaltijd hebt gehad. Ofwel niet te zwaar tafelen.

Lichaam gebruikt sowieso al energie om het eten te verwerken dus nogmaals eet een lichte maaltijd. Kan alle energie naar het reguleren van de warmte in je lichaam. Drink vlak voor de training een bidon water leeg. Neem altijd grote slokken dan wordt het vocht sneller opgenomen in het lichaam.

Tijdens de training verwacht ik van jullie dat je goed naar je lichaam luistert. Wees verstandig. Zaterdag moet je er staan. Laatste puntje: Zorg ook na afloop voor een goede cooling down, drink en eet wat om vocht, mineralen en koolhydraten aan te vullen.
Groet, Theop

Hoofdsponsor

Co-sponsoren

ABS Steigerbouw B.V.Albert Heijn HardegarijpNotariskantoor BrounsJansma WonenDe Jager Auto’sFysiotherapie LeeuwardenHypotheekvisieKompas Vlaggen en MastenMakelaarskantoor R. Wijmenga B.V.Marcom GlasMentor SchilderwerkenMuta Sport B.V.Pax B.V.PMDZRabobank DrachtenSlagman GerechtsdeurwaardersSlagman Volders NotarissenAutorijschool Van BuurenVan der Sluis, Van der Zee &  KalmijnVOS CateringJumbo Burgum-WolvegaDuinstra MakelaarsSDB Design
Bekijk alle sponsoren