MO13-1: Leovardia – V.V. Hardegarijp 0-8

23 september 2018

Zaterdag 22 september Leovardia MO13-1 – V.V. Hardergarijp MO13-1

De eerste helft

We speelden 8 tegen 8 zonder een wissels en we kregen hulp van Dany, die pas haar derde wedstrijd speelde. Wij hadden aftrap het begon een beetje chaotisch iedereen stond niet helemaal op de goeie plek. Maar gelukkig ging het later beter. Er kwamen steeds kansen, maar helaas zaten ze er niet in, tot dat er een pass naar Hester ging en Hester liep wat meisjes voorbij en schoot en de bal zat heel mooi in de hoek’. Goal! 😊1-0 voor ons. Doordat wij wind tegen hadden kwamen er nog wel wat kansen op goal bij ons maar gelukkig gingen die er niet in.Helaas waren er geen meer goals in de 1ste helft.

De tweede helft

In de pauze ging ik wisselen met Dagmar. Dagmar ging op goal omdat ze heel veel last had van haar enkel en toen mocht ik in het veld. De 2de helft ging veel beter dan de eerste helft. Eerst moest Dagmar nog redden bij een corner maar daarna was er al snel de tweede goal van Hester 0-2. Het meeste speelde we op hun kant van het veld. De bal werd van achter naar voor geschoten en toen nam Hester hem aan en gaf voor aan Dany. Dany schoot naar Lyann en toen scoorde Lyann en toen stond het 0-3! Daarna gooide Dagmar de bal naar Maaike en Maaike liep en schoot op goal en die zat!! 0-4!! Lyann scoorde 2 x achter elkaar en toen stond het 0-6!! En Hester scoorde nog een keer 0-7 en vervolgens scoorde Hester nog een keer, de eindstand was 8-0! Na een moeilijke eerste helft, speelden we een hele goede tweede helft. Volgende week de thuiswedstrijd tegen S.C. Stiens.

Verslagje geschreven door Tara