Jumbo Bergum
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Nieuws

MO13-1: Vier op een rij

15 oktober 2018

Frisia MO13-1 – V.V. Hardegarijp MO13-1

Vandaag moesten we tegen Frisia. We begonnen de wedstrijd tegen Frisia goed. Lyan nam de aftrap. We hadden veel kansen maar door de wind, keeper en de paal lukte het maar niet. Rust 0-0.

In het begin van 2de helft ging het een stuk beter, het was de ene kans na de andere maar ze gingen er maar niet in. Uiteindelijk scoorde ik. Toen we hadden gescoord ging het een stuk beter. Ik scoorde nog een keer door een fout van de keeper daarna scoorde Maya en die kwam zelf van eigenhelft. Het goal daarna was uit een vrije trap van mij daarna scoorden Abi en Dagmar nog. Dagmar zelf met haar linker voet. Het laatste goal was van Lyan.  Dat was het einde van de wedstrijd.

Groetjes Hester

Hoofdsponsor

Co-sponsoren

ABS Steigerbouw B.V.Albert Heijn HardegarijpNotariskantoor BrounsJansma WonenDe Jager Auto’sFysiotherapie LeeuwardenHypotheekvisieKompas Vlaggen en MastenMakelaarskantoor R. Wijmenga B.V.Marcom GlasMentor SchilderwerkenMuta Sport B.V.Pax B.V.PMDZRabobank DrachtenSlagman GerechtsdeurwaardersSlagman Volders NotarissenAutorijschool Van BuurenVan der Sluis, Van der Zee &  KalmijnVOS CateringJumbo Burgum-WolvegaDuinstra MakelaarsSDB Design
Bekijk alle sponsoren