Jumbo Bergum
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Nieuws

AED/reanimatiecursussen

24 oktober 2018

Dit najaar wordt weer gestart met de (herhalings-) AED/reanimatiecursussen in Hurdegaryp.

Op woensdag 31 oktober en donderdag 29 november aanstaande wordt er in Nieuw Perspectief aan de Swagermanstraat 42 in Hurdegaryp (deur links van de hoofdingang) weer een AED/Reanimatiecursus gegeven.

Deze cursus bestaat uit één avond van ongeveer drie uurtjes; men krijgt dan onder het genot van een kopje koffie/thee eerst een stukje theorie en leert vervolgens in de praktijk reanimeren op een pop en daarbij werken met een AED. De kosten voor deze avond bedragen €22,50 per persoon en moeten aan het einde van de avond contant (en liefst gepast) voldaan worden. Voor dit bedrag  krijgt men dus koffie/thee en een officieel reanimatiecertificaat en natuurlijk een hele leerzame, gezellige avond De avond gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen.

Aanmelden kan bij onderstaande personen:

Elske Persoon, tel. 06-26889649 en Albert Oost, tel. 06-46172467.

Of via e-mail: hartslagnuhurdegaryp@gmail.com

Hoofdsponsor

Co-sponsoren

ABS Steigerbouw B.V.Albert Heijn HardegarijpNotariskantoor BrounsJansma WonenDe Jager Auto’sFysiotherapie LeeuwardenHypotheekvisieKompas Vlaggen en MastenMakelaarskantoor R. Wijmenga B.V.Marcom GlasMentor SchilderwerkenMuta Sport B.V.Pax B.V.PMDZRabobank DrachtenSlagman GerechtsdeurwaardersSlagman Volders NotarissenAutorijschool Van BuurenVan der Sluis, Van der Zee &  KalmijnVOS CateringJumbo Burgum-WolvegaDuinstra MakelaarsSDB Design
Bekijk alle sponsoren