Henk de Jong en Arjen de Boer op 29 november in de kantine

04 november 2018

Op donderdag 29 november 2018 organiseert Club 100 VVH een interessante en gezellige avond met Henk de Jong en Arjen de Boer.

Henk de Jong is bekend als trainer van De Graafschap en oud trainer van o.a. Cambuur, Harkemase Boys en Drachtster Boys.
Arjen de Boer is naast speler van VVH 5 bekend als presentator bij Omrop Fryslân.
Samen zullen ze u een onvergetelijke avond bezorgen en u meenemen op reis met verhalen en anekdotes.
Ook kunnen er vragen gesteld worden. Kortom een unieke KANS.
U bent vanaf 20.30 uur van harte welkom in de kantine van de voetbalclub.

Bestuur Club 100

ABS Steigerbouw B.V.Albert Heijn HardegarijpNotariskantoor BrounsJansma WonenDe Jager Auto’sFysio058HypotheekvisieKompas Vlaggen en MastenMakelaarskantoor R. Wijmenga B.V.Marcom GlasMentor SchilderwerkenMuta Sport B.V.Pax B.V.PMDZRabobank DrachtenSlagman GerechtsdeurwaardersSlagman Volders NotarissenAutorijschool Van BuurenVan der Sluis, Van der Zee &  KalmijnVOS CateringJumbo Burgum-WolvegaDuinstra Makelaars