Jumbo Bergum
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Nieuws

MO13-1 verslaat ook Leeuwarder Zwaluwen MO13-1

13 november 2018

Hardegarijp MO13-1 – Leeuwarder Zwaluwen MO13-1

 

Woensdag 7 november 2018

 

We speelden thuis tegen Leeuwarder Zwaluwen. Het was weer goed voetbalweer. De 1e helft begon, het ging op zich wel goed. We speelden veel over en even later scoorde Dagmar, het stond 1-0 voor ons en natuurlijk waren we blij! Er zaten ook meiden bij die goed waren en ook snel, dat maakte het wel lastig voor ons maar we gingen gewoon door en gaven niet op. De 1e helft zat er weer op en het stond nog steeds 1-0 voor ons.

 

De 2e helft begon weer en we gingen weer verder voetballen we speelden weer veel over. Af en toe maakten we een paar foutjes, maar gelukkig herstelden we snel weer. We zetten door en op een gegeven moment uit een uitbraak en een mooie voorzet van Hester kon Abigail scoren. Even later scoorde Kirsten ook nog en stond het 3-0 voor ons. Ook de tegenstanders hadden een paar mooie kansen, maar gelukkig hadden we Tara en heeft ze een paar mooie goals voorkomen. Even later ging het fluitje en was de voetbalwedstrijd afgelopen. Het was wel een lastige tegenstander, maar gelukkig hebben we de voetbalwedstijd overleeft en gewonnen! Ik vond dat iedereen goed zijn best heeft gedaan en goed heeft gespeeld.

 

Groetjes Julisa.

 

 

 

Hoofdsponsor

Co-sponsoren

ABS Steigerbouw B.V.Albert Heijn HardegarijpNotariskantoor BrounsJansma WonenDe Jager Auto’sFysiotherapie LeeuwardenHypotheekvisieKompas Vlaggen en MastenMakelaarskantoor R. Wijmenga B.V.Marcom GlasMentor SchilderwerkenMuta Sport B.V.Pax B.V.PMDZRabobank DrachtenSlagman GerechtsdeurwaardersSlagman Volders NotarissenAutorijschool Van BuurenVan der Sluis, Van der Zee &  KalmijnVOS CateringJumbo Burgum-WolvegaDuinstra MakelaarsSDB Design
Bekijk alle sponsoren