Ondanks gelijkspel loopt MO13-1 uit op directe concurrent

13 november 2018

S.C. Stiens MO13-1 tegen V.V. Hardegarijp MO13-1: Uitslag 0-0

Zaterdag 10 november 2018

Zaterdag moesten we tegen Stiens uit voetballen. Kim deed vandaag mee, omdat Maaike niet mee kon doen helaas voor Maaike, maar leuk voor Kim. We verzamelden ons op het sportterein van V.V. Hardegarijp. Julisa, Abigail, Maya en Lyann kwamen zelf naar Stiens, omdat het anders omrijden voor hun is. We gingen ons in de box omkleden voor de wedstrijd.

De opstelling was als volgt Tara keeper, Maya centraal verdediger, Julisa/ Norah linksverdediger, Marije/ Norah rechtsverdediger, Dagmar  mid mid , Lyann/ Kim spits, Abigail/ Hester links voor, Abigail/ Norah rechtsvoor.

We gingen de eerste helft in het was heel erg spannend, want de tegenstander had veel corners die er bijna in het goal gingen. Wij speelden tegen de harde wind in en dat was best moeilijk. Hun keeper schoot de bal ook nog eens heel ver uit. Wij hadden zelf een paar kleine kansen helaas schoten we of op de keeper of over het goal. Gelukkig haalde we het einde van de eerste helft met 0-0.

Tweede helft begint. We hadden nu de wind mee, maar dat hielp niet echt.  Het was wederom spannend voor onze goal, want we krijgen een vrije trap tegen gelukkig gaat die er niet in. Daarna schopte de tegenstander de bal op goal, gelukkig kon Tara de bal net de tegen de paal aan tikken. Het bleef nog steeds 0-0. We hadden verder hele mooie één tweetjes. Maar we kwamen helaas nooit echt vlakbij het goal. De wedstrijd is afgelopen we hebben voor de 5de wedstrijd achter elkaar de 0 gehouden maar helaas hebben we zelf niet gescoord. De eindstand is 0-0.

Later op de dag horen we dat Mulier heeft verloren en daardoor staan we nu 4 punten voor. Volgende week spelen we uit tegen Mulier het wordt heel spannend.

Groetjes Dagmar