MO13-1: Eerste kampioenswedstrijd valt in het water

22 november 2018

Zaterdag 17 november speelden wij de wedstrijd uit tegen Mulier uit Witmarsum.

Bij winst op onze directe concurrent zouden we kampioen worden. De enige kans voor Mulier op het kampioenschap was een overwinning, dus het zou een spannende wedstrijd worden. Zeker doordat we thuis met 4-3 (|in de laatste seconde) hadden gewonnen. We begonnen de wedstrijd goed. We kwamen al snel op voor sprong door een afstandsschot van Hester, toen stond het 0-1. Maar niet veel later kwam Mulier met een mooie aanval door het midden op 1-1 . We eindigde de eerste helft met 1-1. De tweede helft starten we goed. Maar Mulier was ook goed dus we waren aan elkaar gewaagd. We hadden wel een paar kansen om te scoren maar helaas lukte dat niet. Toen nam Mulier een corner maar die werd weggehaald door onze goeie keeper Tara. In de blessuretijd kregen wij nog een corner, maar die werd weggewerkt. In de tegenaanval werden we verrast waardoor Mulier in de laatste seconde een grote kans kreeg en….. scoorde. Helaas kwam Mulier op 2-1 voor sprong en wonnen ze de wedstrijd. Dit eerste verlies van het seizoen doet pijn, maar gelukkig staan we nog 1 punt voor en hebben we alles in eigen hand. Volgende week thuis tegen Frisia.

Groetjes Maya