MO13-1 herstelt zich tegen Frisia MO13-1

14 december 2018

Deze wedstrijd speelden we tegen Frisia . De aftrap was om 9:00 op de warren .helaas moesten we Dagmar deze wedstrijd missen want ze speelde mee met de mo13-2 .we begonnen deze wedstrijd goed en na vier minuten scoorde Norah . Het duurde even en toen scoorde Lyann twee keer en we gingen de rust in met 3-0 voorsprong .na de rust scoorde Maya al vrij snel kwamen de goals van Hester en Lyann er achter aan en eindigde we de wedstrijd met 7-0 .
Dit was mijn verslag groetjes van Marije