MO13-1 wordt kampioen in zinderende slotwedstrijd

14 december 2018

Zaterdag 1 december 2018.
Wedstrijd Leeuwarder Zwaluwen -Hurdegaryp
Ons langverwachte kampioenschap! We zijn Kampioen!!!

We moesten zaterdag 1 december tegen de Leeuwarder Zwaluwen spelen. De 1ehelft ging niet echt goed. Vanaf de eerste aftrap deden we niet echt ons best. We kregen gelijk al een corner tegen, die ze ook scoorden. Het was 1-0 voor hun. Voor de rest hadden we in de 1ehelft alleen een paar aanvallen, maar we moesten vooral verdedigen.

De 2ehelft ging een stuk beter. Deze keer scoorden wij gelijk na de aftrap. Het was een heel mooi goal en ook een beetje een geluks goal, want Maya schoot de bal gewoon naar voren om hem weg te hebben bij onze helft, maar de keeper deed een stap naar voren, wat ze niet had moeten doen dus toen stuiterde de bal zo over haar heen het goal in, 1-1!!! Nadat de tegenstander de aftrap had genomen hadden we nog meer kansen maar die waren helaas niet gelukt. Daarna scoorde Hester een mooi goal, 2-1 voor ons. Toen hadden we nog wat aanvallen en moesten we een paar keer weer verdedigen, maar het was de tegenstander gelukkig niet gelukt om te scoren. En richting het einde van de wedstrijd had Dagmar nog gescoord. Daarna hadden we nog maar en paar minuten dus gingen we alleen nog maar verdedigen en soms als het kon een beetje aanvallen, maar daarna gelijk weer naar onze helft om te verdedigen. Toen de scheidsrechter affloot ging iedereen van ons juichen en gingen wij blij naar elkaar toen rennen. Daarna hadden we nog een groepsknuffel gedaan, foto’s gemaakt en kregen we een medaille en een snoepboeket. En toen sloten we het af bij De Warren waar we gingen douchen en patat gingen eten. Alleen waren Julisa en ik daar helaas niet bij.

Groetjes,

Abigail