Vrijwilligersavond vrijdag 18 januari

06 januari 2019

De vv Hardegarijp Vrijwilligers avond, nog even geduld

Op vrijdagavond 18 januari is het wel weer zover, de jaarlijkse vv Hardegarijp vrijwilligers avond.

Het bestuur wil dan ook graag alle vrijwilligers, kaderleden maar ook de partners van deze personen uitnodigen om op deze gezellige avond richting de kantine en dus De Warren te gaan komen.

Oké, er is namens het bestuur een heel korte toespraak en daarna een korte uitleg over het eten maar dat is maximaal een paar minuten.

Eten, drinken en gezelligheid ‘moet’ veel langer duren natuurlijk.

Vanaf 17.30 uur is de kantine open en vanaf 18 uur zal er weer een heerlijk koud en warm buffet klaar staan. Wat er geserveerd gaat worden ? Tussen de amuse en het ijsje (!) heel veel lekkers

Speciaal voor kaderleden en vrijwilligers die oppas nodig hebben, om 20.30 uur is het wat betreft de vrijwilligers avond afgelopen, de dag erna moet iedereen weer fit zijn natuurlijk.

In de kantine ligt vanaf dinsdagavond een opgave lijst maar opgeven via info@vvhardegarijp.nl mag ook. Vermeld dan duidelijk; Vrijwilligers avond met naam en aantal personen.

Doe het wel voor woensdagavond 16 januari 23.57 uur, daarna is het niet meer mogelijk i.v.m. inkoop en klaar zetten.

ABS Steigerbouw B.V.Albert Heijn HardegarijpNotariskantoor BrounsJansma WonenDe Jager Auto’sFysio058HypotheekvisieKompas Vlaggen en MastenMakelaarskantoor R. Wijmenga B.V.Marcom GlasMentor SchilderwerkenMuta Sport B.V.Pax B.V.PMDZRabobank DrachtenSlagman GerechtsdeurwaardersSlagman Volders NotarissenAutorijschool Van BuurenVan der Sluis, Van der Zee &  KalmijnVOS CateringJumbo Burgum-WolvegaDuinstra Makelaars