Bericht van het bestuur

16 januari 2019

Onze vereniging heeft al heel lang de wens om onze accommodatie te verbeteren, denk daarbij aan energie maatregelen, vernieuwen kleedkamers en verdere renovatie van het sportpark. Maar daar is wel extra geld voor nodig. Daarom zijn wij nu Goed Doel van de VriendenLoterij, samen met de VriendenLoterij gaan we acties organiseren om onze clubkas te spekken!

De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven, zodat zij voluit mee kunnen doen in de samenleving en een volwaardig leven kunnen leiden. Je kiest bij de VriendenLoterij zelf voor welk goed doel je meespeelt.

Ook voor vv Hardegarijp kun je nu meespelen met de VriendenLoterij. En dat is zeker de moeite waard!

• De helft van jouw lotprijs gaat direct naar onze clubkas.
  • Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je iedere maand kans op meer dan 100.000 prijzen.

Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we onze wensen kunnen realiseren. Steun vv Hardegarijp en maak kans op € 100.000,-!

Met vriendelijke groet,
Wijnand Kelders

voorzitter

ABS Steigerbouw B.V.Albert Heijn HardegarijpNotariskantoor BrounsJansma WonenDe Jager Auto’sFysio058HypotheekvisieKompas Vlaggen en MastenMakelaarskantoor R. Wijmenga B.V.Marcom GlasMentor SchilderwerkenMuta Sport B.V.Pax B.V.PMDZRabobank DrachtenSlagman GerechtsdeurwaardersSlagman Volders NotarissenAutorijschool Van BuurenVan der Sluis, Van der Zee &  KalmijnVOS CateringJumbo Burgum-WolvegaDuinstra Makelaars