Jumbo Bergum
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Nieuws

Voetbalquiz editie 2019

12 februari 2019

De VVH voetbalquiz komt er aan, voorbereiding gewenst !!

Het duurt nog even maar voor je het weet is het weer zo ver, de VVH voetbalquiz met presentator Arjen de Boer staat weer op het programma.
Vrijdagavond 8 maart vanaf 19.30 uur is het zover en opgeven is al mogelijk. Het kan in de kantine, daar liggen vanaf 12 februari de opgave lijsten achter de bar. Doe het voor woensdag 6 maart 18.00 uur, die woensdagavond gaan de bingo ballen weer bepalen welke teams er komen. 


De restricties zijn net als voorgaande jaren, geen ex winnaars in één team, elk team (i.d.m) een dame, en wifi gaat uit en de telefoons ook. 
Afhankelijk van het aantal deelnemers teams van 3 of 4 personen.

Welke vragen kunt u of jij verwachten. Vragen over het Nederlandse voetbal, het zou zomaar over buitenlands voetbal kunnen gaan of via foto’s herkennen van spelers of wat dan ook. Ook een VVH ronde zou zomaar kunnen, algemene vragen zijn er duizenden waarschijnlijk komen er wel een aantal voorbij.
Ook zou er zomaar een ronde kunnen zijn over ‘verdwenen’ betaald voetbal organisaties. Denk dan aan vragen over bijvoorbeeld FC Amsterdam, Veendam of HFC Haarlem. Enige voorbereiding is dus gewenst. 


Vrijdagavond 8 maart aanvang 19.30 uur, tot dan ….. 

PS. Ook oud leden zijn meer dan welkom !!!

Hoofdsponsor

Co-sponsoren

ABS Steigerbouw B.V.Albert Heijn HardegarijpNotariskantoor BrounsJansma WonenDe Jager Auto’sFysio058HypotheekvisieKompas Vlaggen en MastenMakelaarskantoor R. Wijmenga B.V.Marcom GlasMentor SchilderwerkenMuta Sport B.V.Pax B.V.PMDZRabobank DrachtenSlagman GerechtsdeurwaardersSlagman Volders NotarissenAutorijschool Van BuurenVan der Sluis, Van der Zee &  KalmijnVOS CateringJumbo Burgum-WolvegaDuinstra Makelaars
Bekijk alle sponsoren