Jumbo Bergum
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Nieuws

Meidenmiddag

07 maart 2019

Vrijdag 29 maart organiseren wij een meidenmiddag bij V.V. Hardegarijp

voor meisjes van 7 t/m 14 jaar. Het  is een middag met veel leuke activiteiten en wij hopen dat jullie je gaan opgeven zodat we er met zijn allen een gezellige voetbalmiddag van gaan maken.

Het is niet nodig dat je op voetbal zit en daarnaast kun je je vriendinnetjes meenemen om hen ook kennis te laten maken met deze teamsport.

Opgeven kan in de kantine daar staat een opgave doos met het opgavenformulier. Het ingevulde formulier kan in dezelfde doos worden achtergelaten.

Je kunt je opgeven t/m 23 maart as. dan wordt de doos weer opgehaald. Graag tot de 29ste op het hoofdveld van V.V. Hardegarijp.

Hoofdsponsor

Co-sponsoren

ABS Steigerbouw B.V.Albert Heijn HardegarijpNotariskantoor BrounsJansma WonenDe Jager Auto’sFysio058HypotheekvisieKompas Vlaggen en MastenMakelaarskantoor R. Wijmenga B.V.Marcom GlasMentor SchilderwerkenMuta Sport B.V.Pax B.V.PMDZRabobank DrachtenSlagman GerechtsdeurwaardersSlagman Volders NotarissenAutorijschool Van BuurenVan der Sluis, Van der Zee &  KalmijnVOS CateringJumbo Burgum-WolvegaDuinstra MakelaarsSDB Design
Bekijk alle sponsoren