MO13-1 wint ook tweede competitieduel met 5-0

10 maart 2019

Harkema Opeinde MO13-1 – Hardegarijp MO13-1: Eindstand 0-5

Hallo allemaal, wij moesten vandaag tegen Harkema Opeinde.
Maaike deed weer voor het eerst mee met een wedstrijd na een paar weken niet gespeeld te hebben doordat ze een hersenschudding had.
Dany speelde ook met ons mee om intevallen voor mij (Dagmar).
In de eerste helft hadden we wind mee. Dat was in het voordeel van ons.Toch wilden de ballen er niet in. Op een gegeven ogenblik was er een hele mooie aanval.En Lyann scoorde! Het stond toen 0-1 voor ons. Even later kwam er een afstand schot van Hester en ze scoorde!!! toen stond het 0-2 voor ons. Daarna hadden we nog veel kansen die gingen er net niet in, omdat de keeper mooie reddingen had of omdat Hester op de kruising schoot. Uit een mooie aanval kreeg Norah de bal op haar linkervoet die schoot ze binnenkantpaal erin! Toen stond het 0-3 voor ons. Na een aanval opgezet door Bibi probeerde Lyann te scoren de eerste keer lukte het net niet maar de tweede keer wel!!! Toen stond het 0-4 voor ons. In de eerste helft had keepster Tara weinig te doen doordat onze verdediging de bal elke keer van de tegenstander kon afpakken.Toen was het rust. We gingen de kleedkamer in en de coach gaf nog wat aanwijzingen om nog vaker te kunnen scoren.

Daarna gingen we het veld weer op. Deze keer hadden we wind tegen dat maakte het iets lastiger. Maar toch waren er een aantal mooie aanvallen. Dany ging haar tegenstander voorbij gaf de bal voor maar Norah schoot de bal niet in de goal maar er naast. Toen was er een mooie aanval en Lyann had kans om te scoren, maar ze werd onderuit gehaald! Dus kregen we een penalty. Hester nam de penalty helaas ging de bal te hoog en ging hij over de goal. Daarna was er weer een hele mooie aanval en Hester schoot de bal en hij ging in het goal. 0-5. Daarna hadden we nog veel kansen, maar helaas gingen ze er niet in. Dat was de tweede helft we waren allemaal super blij dat we hadden gewonnen! Helaas had Tara deze wedstrijd niet zo veel te doen.

We gingen terug naar de kleedkamer. Toen gingen we zingen voor Kars, omdat hij jarig was. We kregen allemaal een tractatie. Tot volgende week.

Groetjes Dagmar