Warrentoernooi 2019 Zondag 14 april

08 april 2019

Na vele maanden voorbereiding is het zondag 14 april eindelijk zover. het Warrentoernooi 2019 is een feit.

We zijn er in geslaagd om maar liefst 45 teams deze dag welkom te heten op ons sportpark.
Het deelnemers veld bestaat uit verschillende teams van vier betaald voetbal organisaties, 2 regioteams en diverse topteams uit Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Noord Holland, Flevoland, Utrecht en Gelderland.

Er wordt in 3 leeftijdklasse gespeeld. In de ochtend starten we met de JO10 en JO12 en daarna is het de beurt aan de JO11
Via de volgende links kan je het volledige programma bekijken.

Op voorhand willen we alle dank uitspreken aan de vele vrijwilligers de het mogelijk maken dat we dit geweldige evenement kunnen organiseren.
Denk daarbij aan parkeerwachters, de verzorgers van de lunch pakketten voor de teams, kantine, koffiehokje en keuken personeel, de wedstrijdleiding, scheidsrechters en ehbo vrijwilligers.

Daar de parkeerruimte beperkt is zouden we het erg op prijs stellen dat iedereen zoveel mogelijk op de fiets of lopend naar het sportpark komt, zodat er voldoende ruimte is voor de bezoekende teams.

We hebben er zin en zijn er klaar voor.
De toernooi organisatie