MO13-1 wint van Tzumarrum

13 mei 2019

Vv-Hardegarijp – Vv Tzummarum
Hallo allemaal zaterdag 11 mei hebben wij een wedstrijd in en tegen Tzummarum gespeeld het was lekker warm. We begonnen de wedstrijd goed na ongeveer 10 minuten scoorde Hester de 1 nul met een mooie voorzet van Dagmar het goal viel links onder in. Na een paar minuten schiet Dagmar hard op de paal. Weer een paar minuten later met een voorzet van Norah tikt Hester de 2de goal weer in de linker hoek. Na de rust speelde we ook weer goed we moesten zeven tegen zeven spelen, omdat Tzummarum een blessure had. Bijna aan het einde van de wedstrijd trapte een meisje heel hard tegen mijn voet aan toen was de wedstrijd voor mij afgelopen toen ik van het veld af was is er niet meer gescoord en wonnen we dus met 2-0.

Groetjes Lyann