Jumbo Bergum
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Nieuws

Boys just wanna have fun

15 mei 2019

Na het succes van de meidenmiddag organiseren wij nu, voor jongens van 7 t/m 13 jaar, op woensdag 29 mei as. een jongensmiddag bij V.V. Hardegarijp!

Het is een middag met veel leuke en gevarieerde voetbal gerelateerde activiteiten. Wij hopen dat jullie je gaan opgeven, zodat we er met zijn allen weer een gezellige voetbalmiddag van gaan maken. 

Het is niet nodig dat je op voetbal zit en daarnaast kun je je vriendjes meenemen om ook hen kennis te laten maken met deze geweldige teamsport. 

Opgeven kan in de kantine van de voetbalvereniging. Hier staat vanaf maandag 20 mei een verzameldoos tezamen met het opgavenformulier klaar. Het ingevulde formulier kan in dezelfde doos worden achtergelaten. 

Je kunt je opgeven tot dinsdag 28 mei. Graag zien wij jullie op de 29ste mei op het hoofdveld van V.V. Hardegarijp. 

Wij zoeken daarnaast nog enthousiaste vrijwilligers die een spel willen begeleiden, je kunt je aanmelden via: 

Ferrymeijer46@gmail.com 

Met sportieve groet,

Jurjen Hoekstra 

Ferry Meijer 

CIOS studenten Heerenveen

Hoofdsponsor

Co-sponsoren

ABS Steigerbouw B.V.Albert Heijn HardegarijpNotariskantoor BrounsJansma WonenDe Jager Auto’sFysiotherapie LeeuwardenHypotheekvisieKompas Vlaggen en MastenMakelaarskantoor R. Wijmenga B.V.Marcom GlasMentor SchilderwerkenMuta Sport B.V.Pax B.V.PMDZRabobank DrachtenSlagman GerechtsdeurwaardersSlagman Volders NotarissenAutorijschool Van BuurenVan der Sluis, Van der Zee &  KalmijnVOS CateringJumbo Burgum-WolvegaDuinstra MakelaarsSDB Design
Bekijk alle sponsoren