Zaterdag 25 mei

17 mei 2019

Zaterdag 25 mei speelt VVH 1 haar laatste competitie wedstrijd van seizoen thuis tegen Blauw Wit. Dit zou zo maar eens een hele spannende wedstrijd kunnen worden gezien de stand en de belangen. We verwachten dan ook veel toeschouwers.

Om deze laatste wedstrijd een beetje aan te kleden zal catering De Steeg, een BBQ verzorgen en kunnen er consumpties buiten verkregen worden tegen contante betaling.

Als het weer meezit kunnen we er een fantastisch gezellige middag van maken waarbij we iets langer open blijven buiten.

Wij hebben er in ieder geval zin in en hopen jullie te verwelkomen!

Bestuur V.V. Hardegarijp