Penalty Bokaal

23 mei 2019

De Penalty bokaal.
Bij de jo10-2 hebben we dit seizoen de penalty bokaal in het leven geroepen.In de 1ste helft van het seizoen ( najaar) werd de beker gewonnen door Lars Kleefstra, nipt gewonnen van Alwin. De beslissing viel door extra penaltys te moeten nemen.Het 2e gedeelte van dit seizoen ging het weer lang gelijk op met deze 2 jongens, maar een paar wedstrijden voor het einde (voorjaar) bleef Alwin de penaltys er in schieten en is winnaar geworden van de penaltybokaal voorjaar 2019.
De competitie van de jongens was gelijkwaardig aan de rest. Spannende wedstrijden, soms verlies, gelijk spel hoort er ook bij, maar ook vele partijen gewonnen. Er werd flink op los gescoord maar tegengoals waren er ook 19 punten uit 10 wedstrijden. 61x gescoord maar ook 53 tegen.
Al met al een fijn jaar gehad.Nog een paar toernooien op de planning en een gezellig ouder/kind voetbal toernooi op de familiedag, zo sluiten wij een mooi voetbalseizoen af.