MO13-1 heeft kampioenschap in eigen hand

28 mei 2019

Hallo allemaal.
Deze wedstrijd speelden we tegen Ouwesyl. Het ging heel goed. We konden elkaar goed vinden in het veld. Bibi scoorde al heel snel de 1-0. Kirsten scoorde na twee mooie aanvallen de 2-0 en de 3-0. Hester schoot van afstand de 4-0 binnen en Kirsten maakte haar hattrick door ook de 5-0 te maken. Tijdens de wedstrijd was er een meisje van Ouwesyl in botsing gekomen met Maaike. Dat meisje was op de grond gevallen en toen schoot haar knie naar achter. Daar had ze veel last van en kon niet meer door voetballen. Vlak daarna aan het einde van de eerste helft had er een meisje van Ouwesyl een bal hard tegen haar neus gekregen toen had ze een hele erge bloedneus en haar gele shirt was rood geworden. Toen was het rust. De tegen standers wouden de tweede helft niet spelen want dat meisje had nog heel veel last van haar knie en moest naar het ziekenhuis. Vorige week was een ander meisje van Ouwesyl die moest de week er voor ook al naar het ziekenhuis vanwege een enkelblessure. Dus toen waren de meiden van Ouwesyl bang geworden. Naar overleg met de coaches besloten ze om het hier bij te laten. Eindstand 5-0. Dit betekent dat we de laatste wedstrijd op woensdag 5 juni moeten winnen van Tzummarum om kampioen te worden. Het wordt weer een spannend slot van de competitie.

Groetjes Marije