Jumbo Bergum
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Nieuws

Zomerstop op de Warren ?? …. niet helemaal …….

18 juni 2019


Vanaf dinsdagavond is en mogelijk om vanaf 19.30 uur deel te nemen aan de ZOMERTRAINING. Onder leiding van T & T, Tialda en Theo ga je verschillende trainingsvormen doen om zo ‘fris en fruitig’ de zomer door te komen. 


En ….. goed voorbereid het nieuwe seizoen in te gaan.
Opgeven is niet nodig, gewoon (elke) dinsdagavond komen. 
Zowel dames als heren zijn meer dan welkom (vanaf onder 17 teams)
(opgeven tijdens de trainingen hoeft ook niet, iedereen traint op eigen niveau)

Vanaf woensdagavond is er natuurlijk ook weer ZOMERAVOND VOETBAL.
Lekker ontspannen een balletje trappen met het liefst zoveel mogelijk personen.
De kantine is woensdagavond vanaf 19.15 geopend en 20.00 beginnen ‘ze’ te voetballen. Na afloop is de kantine ook open. Ook hier is iedereen welkom vanaf de O17 teams. En dames jullie zijn natuurlijk ook meer dan welkom !! 
Maar ….. alleen even langs komen voor de gezelligheid kan en mag natuurlijk ook, statafel 17 is gereserveerd maar de bar en andere tafels zijn gewoon beschikbaar. Net als het wurst-cees scenario en de warme hapjes !

Voor beide avonden geldt, de dames in box 1 en de heren in box 2 omkleden.
T&T/JK

Hoofdsponsor

Co-sponsoren

ABS Steigerbouw B.V.Albert Heijn HardegarijpNotariskantoor BrounsJansma WonenDe Jager Auto’sFysiotherapie LeeuwardenHypotheekvisieKompas Vlaggen en MastenMakelaarskantoor R. Wijmenga B.V.Marcom GlasMentor SchilderwerkenMuta Sport B.V.Pax B.V.PMDZRabobank DrachtenSlagman GerechtsdeurwaardersSlagman Volders NotarissenAutorijschool Van BuurenVan der Sluis, Van der Zee &  KalmijnVOS CateringJumbo Burgum-WolvegaDuinstra MakelaarsSDB Design
Bekijk alle sponsoren