MO13-1 voor de tweede keer kampioen!

19 juni 2019

We hadden woensdagavond 5 Juni de kampioenswedstrijd tegen Tzummarum. In de eerste helft hadden we vanaf het begin goede aanvallen, maar scoorde steeds net niet. Maar na weer een goede aanval scoorde ik (Abigail) eindelijk de 1-0. Toen de tegenstander aftrapte gingen we er weer meteen op en druk zetten. Ze kwamen niet echt aan aanvallen toe en moesten vooral verdedigen. Iedereen had steeds heel veel kansen vooral Lyann alleen raakte ze de bal steeds net niet goed genoeg. De 2-0 kwam door een pass van Dagmar die tegen een verdediger aan kwam van de tegenstanders en een eigen goal maakte. De 3-0 maakte Dagmar wel. En de 4-0 maakte Abigail weer. Toen de tweede helft begon stond Dagmar op goal en stond Tara in het veld. Tara scoorde gelijk twee keer achter elkaar (de 5-0 en de 6-0). Vlak daarna scoorde Bibi de 7-0. En na drie kansen van Hester Julisa en Lyann. Daarna scoorde Lyann de 8-0 en de 9-0. Tara scoorde de 10-0 en maakte daardoor een hattrick. Tara had daarna nog 2 kansen, maar die werden allebei tegen gehouden door de keeper. Wat later scoorde ik de 11-0 en de 12-0. En daarna scoorde Hester nog 13-0 en de 14-0. Na nog een paar aanvallen van de tegenstander en een paar aanvallen van ons floot de scheidsrechter en waren we voor de 2de dit seizoen kampioen. Maar deze keer tijdens een thuiswedstrijd. We kregen weer lekkere snoepjes in de vorm van een bosje bloemen en de moeders hadden confetti meegenomen om dit feest te vieren. Daarna nog een paar kampioensfoto’s en toen met zijn allen feest vieren in de box. Dit was ons laatste seizoen op half veld. Volgend gaan we bij de MO15 voetballen op groot veld.

Groetjes, Julisa en Abigail