Jumbo Bergum
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Nieuws

Dennis Oegema nieuwe trainer van Vrouwen 1

26 juli 2019

Dennis Oegema heeft deze week zijn contract getekend als hoofdtrainer van Vrouwen 1. Hij volgt daarmee Gerard Poelstra op die de vrouwen het afgelopen jaar naar de nacompetitie voor de 2de klasse loodste.

Dennis Oegema is een oude bekende van de Vrouwen, want 4 seizoenen geleden stond hij ook aan het roer. In de jaren die daarop volgden, kon hij zijn eigen voetbalcarrière niet combineren met het trainerschap en moest hij prioriteiten stellen. Nu de kans zich voor deed om opnieuw aan de slag te gaan als hoofdtrainer van ons vrouwenteam twijfelde hij geen seconde en zei direct ja tegen de uitdaging.

De afgelopen weken heeft hij samen met de nieuwe leider Carola Vergouwe voorbereidingen getroffen voor het nieuwe seizoen. Met zijn aanpak, drive, enthousiasme, communicatieve vaardigheden en eigen voetbalkwaliteiten hebben het bestuur en de TC Vrouwen/Meisjes alle vertrouwen in een succesvolle en bestendige samenwerking.

Wij kijken uit naar het komende voetbalseizoen en wensen Dennis Oegema veel plezier en succes met de nieuwe uitdaging.

Hoofdsponsor

Co-sponsoren

ABS Steigerbouw B.V.Albert Heijn HardegarijpNotariskantoor BrounsJansma WonenDe Jager Auto’sFysio058HypotheekvisieKompas Vlaggen en MastenMakelaarskantoor R. Wijmenga B.V.Marcom GlasMentor SchilderwerkenMuta Sport B.V.Pax B.V.PMDZRabobank DrachtenSlagman GerechtsdeurwaardersSlagman Volders NotarissenAutorijschool Van BuurenVan der Sluis, Van der Zee &  KalmijnVOS CateringJumbo Burgum-WolvegaDuinstra MakelaarsSDB Design
Bekijk alle sponsoren