Rabobank Clubkas Campagne

13 september 2019

De  leden van de Rabobank kunnen hun stem uitbrengen op de verenigingen of stichtingen die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard.

Het is dus in het belang om je aan te melden als lid bij de Rabobank ( geen kosten aan verbonden)  als je een bankrekening hebt bij de Rabobank, alleen als lid kun je een stem uitbrengen. Je kunt je hier aanmelden.

De stemperiode start op 27 september en loopt tot en met 11 oktober.

Elke stem levert de VVH geld op; dus neem de moeite om binnenkort je stem uit te brengen .