Jumbo Bergum
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Nieuws

Hersteltraining gaan weer van start!

17 september 2019

 AANSTAANDE DONDERDAG 19:30UUR
 HERSTELTRAINGING
📍 VVH VELD 1
📬 HEB JIJ JE AL AANGEMELD?

Vanaf 19 september 2019 gaan we vanuit VVH-medische staf starten met hersteltraining.

Wat is hersteltraining? Dit is een vorm van trainen waarbij een geblesseerde speler door middel van een speciaal protocol zowel fysiek als conditioneel wordt getraind zodat deze speler later (conditioneel) fit kan aansluiten bij de groepstraining.

Voor wie? Voor iedereen vanaf 12 jaar. Vanuit de medische staf geven wij aan wie mee kan doen aan deze training. Belangrijk is dat de speler ‘groen licht’ heeft gekregen van de fysio en/of medische staf.

Wat is het doel? De speler snel mogelijk weer bij de groepstraining aan te laten sluiten. Ook willen we de herstel training in zetten voor clubleden die aan hun conditie en core stability willen werken.

Wanneer? Op donderdag avond 19.30 uur. Aanmelden is wel handig!

Vraag gerust naar de mogelijkheden en meer informatie.

Medische staf VVH
Theo en Tialda

Hoofdsponsor

Co-sponsoren

ABS Steigerbouw B.V.Albert Heijn HardegarijpNotariskantoor BrounsJansma WonenDe Jager Auto’sFysiotherapie LeeuwardenHypotheekvisieKompas Vlaggen en MastenMakelaarskantoor R. Wijmenga B.V.Marcom GlasMentor SchilderwerkenMuta Sport B.V.Pax B.V.PMDZRabobank DrachtenSlagman GerechtsdeurwaardersSlagman Volders NotarissenAutorijschool Van BuurenVan der Sluis, Van der Zee &  KalmijnVOS CateringJumbo Burgum-WolvegaDuinstra MakelaarsSDB Design
Bekijk alle sponsoren