V.V. Hardegarijp goes Kiwi

05 maart 2020

Dat v.v. Hardegarijp beroemd en berucht is, weten we al lang. Elk jaar opnieuw duikt onze club ergens op deze globe op en zo ook nu weer. Deze keer is New Zeeland als doelwit gekozen. Jildert Haijma is erop uitgestuurd om onze vereniging eens goed onder de aandacht te brengen, er is meer dan een Kiwi! En dat is gelukt.

Jildert, geniet er van en we hopen je straks weer op ons mooie complex te zien schitteren!

P.s. naar het schijnt wordt er inmiddels gewerkt aan een nieuwe continent en we verwachten daar binnenkort meer van te horen.