Indeling senioren (deels) 2020 / 2021

16 juni 2020

In de bijlage staan de voorlopige A, B en C-selectie(s) voor het nieuwe seizoen. De A selectie wordt woensdag 24 juni om 19.45 uur verwacht op de club om kennis te maken met de trainer en de zaken voor de voorbereiding door te nemen. De B selectie wordt verwacht om 19.00 uur op de club uiteraard voor dezelfde routing.

De C selectie komt op donderdag 25 juni bijeen. Tijd wordt nog gecommuniceerd.
Dat geldt ook voor de D- en E selectie donderdag 25 juni, (vierde en vijfde) deze indeling volgt nog.

Let bij de bijeenkomst goed op de instructies van de betreffende leiders in verband met de corona maatregelen.

Mocht je vragen hebben kun je contact opnemen met Bas de Jong.

Indeling Voorlopig A,B en C