Live Radioverslag s.c. Veenwouden – v.v. Hardegarijp

02 oktober 2020

Gezien het feit dat er geen toeschouwers aanwezig mogen zijn bij de wedstrijden hieronder de mogelijkheid om toch enigszins betrokken te kunnen zijn.

Komende zaterdag doen wij (RTVNOF in samenwerking met kanaal 30) rechtstreeks verslag van de competitie wedstrijd tussen s.c.Veenwouden en v.v. Hardegarijp. Via onze livestream zijn wij voor geïnteresseerden van jullie vereniging rechtstreeks te volgen op de radio (Dantumadeel, Kollumerland c.a. en Dongeradeel) FM 105.8 en 107.0 en 107.3, op de Kabel 100.4 of op Internet, www.rtvnof.nl, en kies daar de optie, luister live.
Voor de gemeenten Tytsjerksteradiel en Achtkarspelen in de ether 105.0 en 107.8 en via de kabel 96.1 en kanaal 36. Internet:www.rtvkanaal30.nl

m.v.g.
Lammert Brouwer (Verslaggever RTVNOF)