Jumbo Bergum
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Nieuws

Meiden en Vrouwen indeling

23 juni 2021
Na overleg met de betrokken stafleden van de teams is de Technische Commissie tot de voorlopige indelingen bij de meisjes en dames gekomen.
Komend seizoen zullen er drie meidenteams in de jeugd actief zijn, bij de senioren één elftal en hopelijk op vrijdagavond voldoende animo voor een 7×7.
Er is nog volop ruimte voor nieuwe leden, zowel bij de meisjes en dames.
Bij interesse, neem dan gerust contact op met Janne Meijering Allema of met de leider of trainer van het betreffende team.
Wanneer er vragen zijn over de huidige indelingen vragen, kan er contact opgenomen worden met de betreffende leider/trainer of met de technische commissie.
Op naar een nieuw seizoen waarin we weer wekelijks op het voetbalveld actief kunnen zijn het hele seizoen!

Hoofdsponsor

Co-sponsoren

ABS Steigerbouw B.V.Albert Heijn HardegarijpNotariskantoor BrounsJansma WonenDe Jager Auto’sFysiotherapie LeeuwardenHypotheekvisieKompas Vlaggen en MastenMakelaarskantoor R. Wijmenga B.V.Marcom GlasMentor SchilderwerkenMuta Sport B.V.Pax B.V.PMDZRabobank DrachtenSlagman GerechtsdeurwaardersSlagman Volders NotarissenAutorijschool Van BuurenVan der Sluis, Van der Zee &  KalmijnVOS CateringJumbo Burgum-WolvegaDuinstra MakelaarsSDB Design
Bekijk alle sponsoren