Zaterdag en Regels

23 september 2021

Beste leden,

Komende zaterdag gaan landelijk de nieuwe regels rondom Corona en de gevraagde coronapas/QR-code in. Als vereniging willen we ons en graag aan de regels houden (en eventuele boetes voorkomen), en toegankelijk zijn voor zo veel als mogelijk van onze leden. We realiseren ons dat dit een ingewikkelde is, waarbij er vast voor elke beslissing begrip is, en ook mensen teleurgesteld zullen zijn of minder begrip zullen hebben. We doen ons best om er met elkaar het beste van te maken, en staan altijd open voor gesprek wanneer hier vragen of opmerkingen over zijn.

De weersverwachting in acht nemende, hebben we daarom besloten komende zaterdag 25 september onze horeca buiten te houden. Buiten op ons terras zal een afgezet gedeelte zijn, waar consumpties genuttigd kunnen worden.
Het buitenterras is de gehele dag geopend, waarbij er vanaf 14:30 alcohol geschonken wordt aan 18+. We houden de reguliere sluitingstijd van 19:00 uur aan.

We willen benadrukken dat tijdens de wedstrijden er (in lijn met de voorschriften van de KNVB) absoluut geen alcohol langs de lijn gedronken mag worden, en alleen op het afgezette gedeelte van het terras.

De kantine boven zal open zijn, om snacks te bestellen. We willen jullie met klem vragen om je boven niet op te houden, en alleen door de kantine te gaan om snacks te bestellen en af te halen – die dan beneden op het buitenterras opgegeten dienen te worden.

Afgelopen zaterdag hebben we er een mooie en gezellige dag met elkaar van gemaakt. Hier gaan we komende zaterdag weer voor!

Bij vragen, schiet je leider of het bestuur gerust aan.

Groeten,
Bestuur VV Hardegarijp