Coronamaatregelen kantine VVH

30 september 2021

Op 25 september zijn er aangepaste maatregelen ingegaan rondom Corona.

Deze maatregelen houden in dat er op het sportpark in de buitenlucht en de kleedkamers geen onderlinge afstand meer hoeft te worden gehouden en mag rond de velden en op het terras iedereen vrij rondlopen, zonder beperkingen.

Echter in de kantine gelden dezelfde regels die ook gelden voor de horeca.

Op het moment dat iemand van 13 jaar of ouder plaats neemt in de kantine, moet diegene in het bezit zijn van een geldig Corona Toegangsbewijs.

Voor het aan de bar afhalen van eten en drinken is dit bewijs niet nodig, zolang de consumptie maar buiten genuttigd wordt.

Het bestuur van de vereniging doet een klemmend beroep op alle bezoekers van onze kantine om zijn/haar verantwoordelijkheid te nemen en zich aan de door de overheid opgelegde maatregelen te houden. Dit betekent dat je in het zitgedeelte van de kantine een geldig Corona Toegangsbewijs nodig hebt en dat hierop gecontroleerd kan worden door een bestuurslid. We verzoeken je aan een eventuele controle mee te werken.

In eerste instantie zal het aantal zitplaatsen in de kantine beperkt blijven zodat er voldoende afstand tot elkaar kan worden gehouden.

Wanneer je je aan deze regels houdt breng je de club niet onnodig in de problemen.

Het bestuur zal per week bekijken of er aanvullende of juist minder maatregelen nodig zijn.

Tot slot, de kantine van onze vereniging is een ontmoetingsplaats voor iedereen die zich met elkaar en de club verbonden voelt. Iedereen komt daar ook voor de gezelligheid en moet zich er veilig kunnen voelen.

Ook bij onze vereniging zijn er voor- en tegenstanders van het beleid van de overheid. Laten we er met elkaar voor zorgen dat de kantine een plek blijft waar iedereen ontspannen kan genieten van een hapje en een drankje maar bovenal van elkaars gezelschap.

Behandel elkaar met respect voor elkaar en elkaars mening.

Bestuur VV Hardegarijp