Nieuwe trainer voor -19-1

08 november 2021

Het heeft even geduurd maar na een lange zoektocht gelukkig toch een trainer gevonden voor -19-1.

Aan het einde van vorige seizoen werden we plots geconfronteerd met het opstappen van onze trainer van -19-1. En vind dan maar weer zo snel een geschikte vervanger. Trainers genoeg maar helaas allemaal al bezet of wilden een sabbatical.

Daarom in het begin van het seizoen begonnen met 3!! Leden van de TC, die tijdelijk deze talentvolle groep onder hun hoede hebben genomen.

Gelukkig kwam ons drie weken geleden ter ore, dat Gezinus Oosterhuis oud-speler en trainer van Hardegarijp beschikbaar was gekomen. Na een goed gesprek was hij graag bereid deze talentvolle groep onder zijn hoede te nemen. Gezinus heeft zijn sporen als trainer verdiend in de afgelopen jaren. Begonnen als trainer van VVH-2, maar daarna diverse 1e elftallen onder zijn hoede gehad en kampioen geworden met v.v. Haulerwijk.

Als VVH zijn we blij met de aanstelling van Gezinus en weer een oud-speler en trainer weer terug is gekeerd naar onze vereniging. Hopelijk zullen er nog vele volgen.