Jumbo Bergum
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Nieuws

Opening en gebruik kantine op zaterdag

19 november 2021
Vanwege de maatregelen die ingegaan zijn op 13 november heeft het bestuur eerder besloten om de kantine op doordeweekse dagen gesloten te houden.
Voor wat betreft de komende zaterdagen heeft het bestuur de volgende beslissingen genomen.
De kantine blijft op de normale tijden geopend. Voor toegang heb je een geldig Corona Toegangsbewijs (CTB) nodig. Vanaf zaterdag 20 november zal een bestuurslid hierop controleren bij de toegang van de kantine. Hiermee vervalt de mogelijkheid om zonder CTB consumpties af te halen in de kantine.
Bij de wedstrijden mogen geen toeschouwers aanwezig zijn. Het is dan ook niet de bedoeling om de kantine als tribune/skybox te gebruiken. Iedereen die in de kantine wil zijn moet een zitplaats innemen. Het is niet toegestaan om met de stoelen te slepen. Ze blijven dus staan aan de tafel waar ze staan. Het bestuur zal hierop toezien en eventueel actie op ondernemen.
Het bestuur wil iedereen vragen om zijn of haar bezoek aan en verblijfsduur in de kantine zoveel mogelijk te beperken. De Corona-cijfers lopen heel hard op en de beste manier om dit te beperken is het zoveel mogelijk vermijden van onderlinge contacten. We willen nog niet overgaan tot een algehele sluiting van de kantine maar daarvoor hebben we op dit moment het begrip en de medewerking van iedereen nodig. Wij vertrouwen erop dat iedereen zijn steentje hier aan bijdraagt.
De genoemde maatregelen gelden in elk geval tot 4 december.
Bestuur VV Hardegarijp

Hoofdsponsor

Co-sponsoren

ABS Steigerbouw B.V.Albert Heijn HardegarijpNotariskantoor BrounsJansma WonenDe Jager Auto’sFysiotherapie LeeuwardenHypotheekvisieKompas Vlaggen en MastenMakelaarskantoor R. Wijmenga B.V.Marcom GlasMentor SchilderwerkenMuta Sport B.V.Pax B.V.PMDZRabobank DrachtenSlagman GerechtsdeurwaardersSlagman Volders NotarissenAutorijschool Van BuurenVan der Sluis, Van der Zee &  KalmijnVOS CateringJumbo Burgum-WolvegaDuinstra MakelaarsSDB Design
Bekijk alle sponsoren